Verhogen van het talent binnen de organisatie

Beschrijving
Wil je het talent binnen jouw organisatie naar een hoger niveau tillen en de effectiviteit van je personeel verbeteren? Lumina Spark is een programma, ontwikkeld voor bedrijven, om hun talenten, teams en leiderschap naar een hoger niveau te tillen en de productiviteit en persoonlijke effectiviteit van elke medewerker wezenlijk te verbeteren. Met als resultaat betere resultaten voor afdelingen, teams en omzet!

De methode Lumina Spark legt persoonlijke kenmerken en voorkeuren bloot. Dat geeft medewerkers inzicht in de eigen kwaliteiten en in de effectiviteit van teams en afdelingen. Een online vragenlijst meet de persoonlijkheidskenmerken van de deelnemers aan de hand van 24 eigenschappen.

De samenstelling van het programma kan in overleg worden samengesteld; het is een intensieve dag waarbij we direct aan de slag gaan met de uitkomsten van persoonlijkheidstesten van de deelnemers.

Return on education
Na het volgen van dit programma heb je een betrouwbaar beeld van de kwaliteiten en mogelijke beperkingen van alle deelnemers én de teams die zij vormen. Deze praktische manier om naar persoonlijkheden te kijken, blijft voortdurend toepasbaar binnen jouw organisatie wat leidt tot een continu proces van een verbetering van het zelfbewustzijn en de onderlinge communicatie.

Doelgroep
Deze inspirerende en uiterst praktische methode is geschikt voor iedereen die regelmatig samenwerkt zoals in teams en afdelingen.

Investering
Deze cursus duurt 2 dagen.
De kosten zijn afhankelijk van de aantal modules die worden gekozen om in het traject mee te nemen. Lumina Spark is een methode die ook kan worden toegepast in een maatwerktraject.