Executive Leadership Program (ELP)

Beschrijving
Dit intensieve Executive Leadership Program is een uitstekende kans voor high-potential professionals in de Leisure industrie om hun kennis en vaardigheden in de brede discipline van management naar een volgend niveau te tillen. Global perspective, entrepeneurships en return on investment zijn kernonderdelen van het programma. NHTV Executive Education werkt voor dit programma samen met Penn State University in de Verenigde Staten van Amerika en high qualified professionals van universiteiten en de leisure sector.

Het programma bestaat uit twee weken, waarvan de eerste week op locatie in Nederland word verzorgd en de tweede week in Amerika op Penn State University.

In het programma worden de volgende onderwerpen behandeld:
Global management, Productivity concepts, Business Resilence planning, Change management, Entreprise logic change en New Media communiation. Het programma op Penn State University bestaat uit modules in Coaching & DISC, influence strategies, digital marketing, leadership strategies en managing change reactions.

De brochure van het programma treft u hier: ELP Brochure

Doelgroep
De doelgroep is (young) executives die vaak binnen het bedrijf een tactische rol vervullen en “managerial” capaciteiten bezitten. Dit zijn personen die al een (klein) team aansturen en moeten worden klaargestoomd voor een volgende carrière stap. Ook voor personen die binnen een bedrijf in een specifieke discipline zitten en verbreding zoekt, is dit programma geschikt.

Investering
Investering: €9.250 euro per deelnemer.
Kosten zijn inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, literatuur en exclusief vliegticket.