NHTV University of Applied Sciences

NHTV Executive Education is onderdeel van NHTV Breda University of Applied sciences.

NHTV is een internationale hogeschool met vier locaties in Breda, zo’n 7.700 studenten uit meer dan 60 landen en bijna 700 medewerkers. De kennisdomeinen van de NHTV zijn ondergebracht in 5 academies:

  • Academie voor Toerisme
  • Academie voor Leisure studies
  • Academie voor Hotel & Facility management
  • Academie voor Stedenbouw, Logistiek & Mobiliteit
  • Academie voor Game, Media & Design

In de vakgebieden toerisme en leisure zijn er ook wetenschappelijke bachelors. NHTV is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema’s cross-cultural understanding, social responsibility, imagineering en ondernemerschap.

Het grootste deel van de opleidingen wordt in het Engels verzorgd. Er is veel aandacht voor internationaal zakendoen en internationaal samenwerken, zowel vanuit een sociaal en cultureel perspectief als vanuit de economische dimensie. Internationale erkenning van onder meer de UN World Tourism Organization, de World Leisure Organization en de International Facility Management Association onderstreept de kwaliteit van het internationale onderwijs. NHTV is de enige hbo-instelling in Nederland die naast hbo-opleidingen ook wetenschappelijk onderwijs (wo) aanbiedt.

Er wordt binnen de NHTV nauw samengewerkt met toonaangevende bedrijven en organisaties uit het betreffende werkveld zoals UER, Efteling, Booking.com en Samsung. Vanuit de vakgebieden zijn een aantal kennisdomeinen gedefinieerd waarin actief onderzoek wordt gedaan en kennis wordt ontwikkeld, veelal in samenwerking met bedrijven en partners uit het werkveld. Wij geloven dat een mens, een organisatie en zijn omgeving altijd in beweging is. Je bent dus nooit uitgeleerd!