Maatwerk

Een goede relatie met u als klant stellen wij centraal. We zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en uw ambities en we zijn in het bijzonder geïnteresseerd in de mensen binnen uw organisatie.  Naast een vast aanbod van opleidingen en Masterclasses is ons doel om samen met u creëren van een maatwerk traject dat perfect aansluit op de doelstellingen en vraagstukken binnen uw organisatie.  We willen ambitieuze en talentvolle professionals op leiden, te ontwikkelen en uit te uitdagen om buiten de gebaande paden te denken. U kunt van ons hoogwaardige kennis verwachten die niet alleen inspireert maar ook motiveert. Met een team van professionals zorgen wij ervoor dat uw opleidingswensen worden vertaald naar een passende cursus, op maat gemaakt of uit ons reeds bestaande aanbod. We maken graag kennis met u en uw organisatie!

 

Masterclass Trusted Partnerships

ABN AMRO heeft NHTV Executive Education gevraagd een maatwerk traject te ontwikkelen voor haar relatiemanagers die actief zijn in de sector Leisure. Deze ABN AMRO relatiemanagers zijn volledig gericht op het verder helpen van ondernemingen en ondernemers in de Leisure, Toerisme en Hospitality industrie.

Doel van de opleiding is:

  • Relevantie van de gesprekken met ondernemers binnen de sector verhogen;
  • Vergroten van sectorkennis en vaardigheden rondom Leisure;
  • Ontwikkeling in gang zetten; van relatiebeheerder naar een Trusted Advisor voor klanten.

Centraal in het programma staat de Design Thinking methodiek. Deze methodiek stelt de mens centraal, het begint met dat je je werkelijk inleeft in (het probleem van) de klant en begrip hebt voor de behoefte en de motivatie van de stakeholders.

Aan het eind van het programma is de relatiemanager beter in staat gebleken om zich in te leven in de belevingswereld van de ondernemer en vanuit daar het gesprek te voeren over de toekomst van zijn branche en zijn onderneming.

ABN AMRO:

“ABN AMRO groeit snel binnen de sector Leisure, Travel en Hospitality. Die groei willen we doorzetten de komende jaren. Daar hoort bij dat we relevant en interessant blijven voor onze relaties. Om die reden investeren we continue in het kennisniveau en in de vaardigheden van onze mensen. Dat doen we zowel met eigen onderzoek als in samenwerking met partners. Wij zijn trots op het maatwerkprogramma dat we hebben kunnen ontwikkelen met de NHTV. De meest toonaangevende aanbieder van Executive Education binnen deze sector.”